sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

avokadosalaatti

Hei,

valmistin tänään vaihteeksi kaprisperunoita. Olen vähän koukussa niihin. Tosin huomasin, että kapriksen määrää pitää vähän säädellä, ettei tule liian suolaista. Kevätsipuli antaa pirteän lisän. On varmistettava vain, että sipulinippu on tuore. Juju näiden perunoiden valmistuksessa on siinä, että öljy, kaprikset, pippuri ja kevätsipulisilppu pitää sekoittaa kuumiin perunalohkoihin. Silloin kaikki maut imeytyvät perunoihin ja lopputos on maukas.

Lukijani, variaatio teemaan. Tyttäreni vinkki. Valitse huolella kypsä avokado. Kuori se ja poista kivi. Paloitte avokado. Jotta avokado ei tummu, ainakaan niin paljon, purista sitruunan mehua palojen päälle. Lisää pippuria myllystä ja ripaus suolaa. Ja lopuksi kevätsipulia. Sekoita varovasti hämmentäen. Tätä kokeilen huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti