Kokeilin tänään aamuteeveestä nappamaani reseptiä: vuohenjuustoaprikoosikääryleitä. Jauhelihataikina perussettinä tai ehkä ei minulle sentään kuitenkaan! Ainesosaset: 400 grammaa jauhelihaa, korppujauhoja, maitoa, sipulirouhetta, vähän soijaa, valkosipulia, pari lusikallista sinappia, sitten 100 grammaa aprikooseja, jotka voit leikata tulikuumaan veteen kastetulla veitsellä - tämän vinkin tv-kokki antoi - ja 100 grammaa pehmeätä vuohenjuustoa). Jauhelihakääryleihin täytteeksi vuohenjuustoaprikoosi. Sitten uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen. Maukasta tuli! Salaattia ja e-aineettomassa lihaliemessä keitettyä riisiohraa lisänä.
Entä väripilkut tänään? Huikea aurinko ja uusi Chanellin kynsilakka 'tulipe noire' nro 457! Kuinka hyvin se natsaakaan Guerlainin huulipunan 'rosa salsan' nro 578 kanssa. Värikäs Hermès kaulaan. Kevättä kohti. Oli suloista kävellä yli viisi kilometriä pitkästä aikaa nyt kun pakkanen oli hellittänyt. Kotona Aalto-maljakossa kerrotut keltaiset tulppaanit.
Entä väripilkut tänään? Huikea aurinko ja uusi Chanellin kynsilakka 'tulipe noire' nro 457! Kuinka hyvin se natsaakaan Guerlainin huulipunan 'rosa salsan' nro 578 kanssa. Värikäs Hermès kaulaan. Kevättä kohti. Oli suloista kävellä yli viisi kilometriä pitkästä aikaa nyt kun pakkanen oli hellittänyt. Kotona Aalto-maljakossa kerrotut keltaiset tulppaanit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti