maanantai 4. heinäkuuta 2011

mökki valmiina juhliin











































Järjestin pienimuotoisen vastaanoton kesäpaikassani, kun nuorin tyttäreni vihittiin Pariisissa 2.7.2001. Aloitimme Lansonilla. Suolaisia suupaloja (hapanleipää ja sienisalaattia, jossa rosépippuria, Heimon lohta ja tilliä, mustaherukkasilliä ja punasipulirenkaita, kylmäsavuhärkää, oliiveja ja kirsikkatomaatteja). Makeina Elosen mansikkaleivoksin paloja. Samppanjasta siirryimme ranskalaiseen Chevalier- kuohuviiniin, brut. Pitihän senkin olla ranskalaista.




Kamerani alkoi oikkuilla, vai lieneekö vika kuvan ottajassa?




Juhlat sujuivat mahtavassa kuumuudessa. Jälkiruokana tarjosin Valion rahkaa ja jäätelöä. Sekaan lohkoin runsaasti Padasjoen mansikoita. Sain niitä tuliaisina. Yllätys, yllätys, jäätelö suli hetkessä. En hoksannut lisätä sitä pakasteesta.




Vihkipari siirtyi lounaan jälkeen - illemmalla - ystävineen piknikille lempipaikkaansa, kotinsa lähistölle, Seinen rannalle. Alustoina olivat heidän yrityksensä, Tensiran, kankaat!


























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti